Ana Sayfa Gündem 16 Mart 2020 1160 Görüntüleme

BTSO’da haksız fiyat artışı yapan firmalara ceza verecek

Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner tarafından yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile ilgili gelişmelerin ardından bazı ürünlerin fiyatlarında görülen artışlara karşı aldıkları tedbirler konusunda açıklamada bulundu.

“VATANDAŞI MAĞDUR EDENLERE KARŞI SESSİZ KALMAYACAĞIZ”

Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası olarak disiplin mekanizmalarımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi bir kez daha buradan kamuoyuna duyuruyoruz. Herkes bilmeli ki; vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız.”

Haber: Umut AL

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com