8 Nisan Dünya Romanlar Günü dolayısıyla Babaeski İlçe Roman Saha Koordinatörü Sayın Tarık Kara ve beraberindeki heyet, Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla’yı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yayla, “Böylesine anlamlı bir günde, Roman vatandaşlarımızın temsilcilerini belediyemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Ziyaretleriyle bizleri onurlandıran Sayın Tarık Kara ve kıymetli heyetine teşekkür ediyorum,” dedi.
Roman vatandaşların toplumdaki yerinin ve katkılarının her zaman çok değerli olduğunu vurgulayan Başkan Yayla, “8 Nisan Dünya Romanlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, eşitlik, kardeşlik ve hoşgörü temelinde daha güzel yarınlar diliyorum,” ifadelerini kullandı.
Ziyaret samimi bir sohbet ortamında gerçekleşirken, Roman vatandaşların sorunları ve talepleri de görüşüldü. Belediye Başkanı Fırat Yayla, Roman toplumu ile dayanışma içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
HABER: AYLİN AYAZ