Ana Sayfa Bölge, Gündem 29 Temmuz 2022 889 Görüntüleme

Babaeski HEM’de yaz kursları açıldı

Babaeski Halk Eğitim Merkezi’nde yetişkinlerin yanı sıra çocuklar için de yaz kursları açıldı. Öğrencilerin yaz tatillerini verimli geçirebilmeleri için Babaeski Halk Eğitim Merkezi’nde Futbol, Atletizm ve Basketbol branşlarında yaz kursları açıldı. Ayrıca Yetişkinler için de Aşçı Çırağı, Süt Sığırı Yetiştiriciliği, Dikim, Turistik ve Hediyelik Eşya Yapımı, Sıvı Yakıtlı kalorifer Yakıcılığı Kursları da açıldı. Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat, ihtiyaç halinde yeni kursların da açılabileceğini belirterek, “Tüm Çocuklarımızı ve Kıymetli Babaeski Halkını Halk Eğitimi Merkezine davet ediyorum.” Dedi.

 

Babaeski Halk Eğitim Merkezi’nde açılan yaz kursları ile ilgili açıklama yapan Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat, “Babaeski Halk Eğitimi Merkezinde yaz dönemi kurslarımız devam etmektedir.  Yetişkinler için açılan kurslar devam ettiği gibi okulların kapanmış olması nedeniyle öğrencilere yönelik kurslarımız açılmıştır. Okullarda 2021-2022 Eğitim –Öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrencilerimiz yaz tatiline çıkmıştır. Yaz tatillerini değerlendirmek ve etkinliklere katılımlarını sağlamak amacıyla öğrencilere yönelik olarak Babaeski Halk Eğitimi Merkezimizde çeşitli alanlarda yaz dönemi kurslarımız açılmıştır.” Dedi.

Ayrıca Umutlu Yarınlar Projesi Kapsamında açılan kurslarda öğrencilerin eğitim almaya devam ettiğini de sözlerine ekleyen Tokat, “Yaz Döneminde ihtiyaçlar doğrultusunda kurslarımızın açılması sağlanacaktır. Tüm Çocuklarımızı ve Kıymetli Babaeski Halkını Halk Eğitimi Merkezine davet ediyorum.” Dedi.

 

Öğrenciler için açılan yaz kursları:

Futbol: 8/9 Yaş Grubu

Atletizm: 8/12 Yaş Grubu

Basketbol: 10/ 12

Yetişkinliklere yönelik açılan yaz kursları:

Aşçı Çırağı

Süt Sığırı Yetiştiriciliği

Dikim

Turistik ve Hediyelik Eşya Yapımı

Sıvı Yakıtlı kalorifer Yakıcılığı Kursları

 

 

 

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com