Ana Sayfa Bölge, Gündem 3 Ağustos 2022 649 Görüntüleme

CHP’den Cemevi ziyareti

CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu ve beraberindekiler, Cem Vakfı Babaeski şubesini ziyaret etti. CHP’li heyet, gerçekleştirilen ziyarette, Ankara’da Cem evlerine düzenlenen saldırılardan dolayı geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

 

 

CHP Babaeski İlçe Başkanlığı, Ankara’daki cemevlerine düzenlenen saldırılardan dolayı Cem Vakfı Babaeski şubesini ziyaret etti. CHP İl Başkanı Erol Mutlu, Cem Vakfı Babaeski Şube Başkanı Hüseyin Yeşilbaş ile görüşerek, kendilerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili olarak bir açıklama yapan CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu; “Cem Vakfı Babaeski şubesini ziyaret ederek, Muharrem ayını idrak ettiğimiz bu mübarek günlerde Ankara genelinde Cemevlerine yapılan saldırıdan dolayı, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bizleri nezaketle ağırlayan Şube Başkanı Hüseyin Yeşilbaş’a ve yönetici arkadaşlarına teşekkür ederiz.” Dedi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com