Ana Sayfa Bölge, Gündem 17 Ekim 2022 474 Görüntüleme

KAHRAMAN’A TAM DESTEK

Babaeski’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinden Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hilmi Kahraman ve ekibine destek açıklaması geldi.

Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifinde düzenlenen toplantıda; Babaeski Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Sebahattin Öner, Babaeski Ticaret Borsası Başkanı Ünsal Vural, Babaeski Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sercan Saip Çakıcı, Babaeski Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Buyur, Babaeski Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Eken, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hilmi Kahraman ve ekibi ile 12 Kasımda yapılacak olan seçimlerde kendilerine destek vereceklerini beyan etmek üzere bir araya geldiler.

Babaeski’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinden Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hilmi Kahraman ve ekibine destek açıklaması geldi.
12 Ekim Çarşamba günü 132 Sayılı Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifinde düzenlenen toplantıda; Babaeski Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Sebahattin Öner, Babaeski Ticaret Borsası Başkanı Ünsal Vural, Babaeski Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sercan Saip Çakıcı, Babaeski Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Buyur, Babaeski Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Eken, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hilmi Kahraman ve ekibi ile 12 Kasımda yapılacak olan seçimlerde kendilerine destek vereceklerini beyan etmek üzere bir araya geldiler.
Hilmi Kahraman ve ekibi misafirlerini kapıda karşılayarak sıcak ve samimi bir ortamda toplantılarını gerçekleştirdiler.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Kahraman; “Değerli Başkanlarım, bugün burada bir araya gelerek yapmış olduğunuz ziyaret bizleri onurlandırmıştır. Şahsım ve ekip arkadaşlarım adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizin bildiği gibi 12 Kasımda 132 Sayılı Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’mizin seçimleri var. Bizler Babaeski’de birlik ve beraberlik için varız. Tıpkı başkanlarım gibi, halkımız ve ortaklarımızla bir elmanın iki yarısı gibiyiz. Bizler Babaeski’de sivil toplum örgütleri olarak hedefimiz halkımıza hizmettir ve bunu yaparken de birlik beraberliği devam ettirmektir. Bunu devam ettirmek ve nasıl daha iyi hizmet ederizin cevabını bulmak üzere belirli periyotta sivil toplum örgütleri olarak bir araya gelmeli ve istişare etmeliyiz. Bunu gelenek haline getirmeliyiz. Ben sevgili başkanlarımızın da izniyle bunu başlatmak isterim. Çünkü birimizin derdini çözmek için hepimizin seferber olmamız gerektiğine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yapılacak olan seçimlerin birlik ve beraberlik içerisinde, Trakya Birlik camiasına, ortaklarımıza, Babaeski halkımıza, ilimize yakışır şekilde olmasını temenni ediyorum. Bu birlik beraberliği gösterdiğiniz için hepinize tekrar ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.
Ardından sırayla söz alarak;
Babaeski Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Sebahattin Öner: “Bu kurum hepimizin kurumu, bizim içimizde de tarımla uğraşanlar var. Bu güzel duygu ve düşüncelerinizi bizlerle paylaştığınız, bizleri burada böyle ağırladığınız ve bu kurumu en iyi şekilde yönettiğiniz için biz de size teşekkür ediyoruz. “ dedi.
Babaeski Ticaret Borsası Başkanı Ünsal Vural: “Yapılacak olan seçimlerin Babaeski’miz için hayırlı olmasını diliyorum, başarılı olacağımıza inanıyorum, başarılar diliyorum.” dedi.
Babaeski Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Buyur: “Yapılacak olan seçimlerin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Desteğimiz sizinle başarılar diliyorum.” dedi.
Babaeski Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sercan Saip Çakıcı: “Yapılacak olan seçimlerin birlik ve beraberlik içerisinde hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.
Babaeski Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Eken: “Bizleri burada ağırlamanız sebebiyle öncelikle teşekkür ediyorum, biz yıllardır buraya geliyoruz, Hilmi Başkanımız ve sizlere açık destek veriyoruz. Başarılar diliyoruz.” dedi.
Destek açıklamalarının ardından Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hilmi Kahraman 132 Sayılı Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu aday listesinde yer alan isimleri açıkladı.
Trakya Birlik Üst Yönetim Kurulu Adayı: Hilmi Kahraman.
Yönetim Kurulu Adayları; Mülayim Güler (Düğüncülü Köyü), Recep Kayabaş (Ağayeri Köyü), Ayhan Çavdar (Karahalil Beldesi), Turgut Doğan (Mutlu Köyü), İhsan Eker (Erikleryurdu Köyü), Rıdvan Duman (Çiğdemli Köyü).
Son olarak söz alan 132 Sayılı Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mülayim Güler: “Parolamız Hizmet için birlik ve beraberlik’tir. Buna yakışır bir şekilde bizlere vermiş olduğunuz destekten ötürü Şahsım ve arkadaşlarım adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.
Tüm başkanlar belirleyecekleri bir takvim çerçevesinde belirli aralıklarla her seferinde bir sivil toplum örgütünde bir araya gelerek istişare toplantıları yapmayı kabul ve taahhüt ettiler. Yapılacak olan seçimde başarılar dilediler.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Genç avukat ruhsatını aldı

Genç avukat ruhsatını aldı

Tema Tasarım | Osgaka.com