Ana Sayfa Bölge, Gündem 19 Ekim 2022 525 Görüntüleme

Vali Ekici haftaya yoğun başladı

Kırklareli Valisi Birol Ekici, yeni haftaya yoğun bir programla başladı. Haftanın ilk günü çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunan Vali Ekici, Kocahıdır ve Doğu Mahallelerinden başladığı programını, Lüleburgaz ziyareti ile sonlandırdı.

 

 

 

Kırklareli Valisi Birol Ekici, yeni haftanın ilk gününe beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu ve İl İdare Denetim Müdürü Alaettin İkican ile birlikte Kocahıdır Mahallesi Muhtarı Celil Tezeren ve Doğu Mahallesi Muhtarı Arzu Yıldırım’ı ziyaret ederek başladı. Muhtarlarımızdan mahalleleri ile ilgili bilgiler alarak, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Muhtarlık ziyaretleri sonrasında Kırklareli Valisi Birol Ekici beraberinde İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy ve İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan ile birlikte  Dünya Gıda Günü Etkinlikleri kapsamında Tevfik Fikret Ortaokulunda düzenlenen programa katıldı. Öğrencilerin açlık ve yoksulluğun olmadığı, sağlıklı nesillerin yetiştiği bir dünya dileği ile Dünya Gıda Günü’nü kutladı.

Kırklareli Valisi Birol Ekici programı kapsamında Valilik Makamında misafirlerini kabul etti. Makamında ilk Dünya Astsubaylar Günü münasebetiyle, Emekli Astsubaylar Der. Kırklareli İl Bşk. Menderes AKKUŞ ve Dernek Yönetimini kabul ederek, tüm Astsubaylarımızın “17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü” nü kutladı. Ardından Atatürk Anadolu Lisesi Md. Yrd. Erkan Fidalı 12.sınıf Öğrencileri Mukaddes USUL ve Nihan ONHAN ’nı Valilik Makamında kabul ederek, Okul Dergisi Çalakaalem’in Ekim sayısında yayınlanacak röportajını gerçekleştirdiler.

Valilik Makam ziyaretleri sonrasında Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli OSB’de faaliyette bulunan Kozmoz Metal Fabrikasını ziyaret ederek, üretim ve faaliyetleri hakkında firma yetkililerinden bilgiler aldı. Emekçi işçilerle bir araya gelerek isteklerini dinledi.

Kırklareli OSB ziyaretinin ardından Kırklareli Valisi Birol Ekici programı kapsamında Lüleburgaz’a giderek, Lüleburgaz Lisesi öğretmeni Erkin Şenyeğit’ in görev yaptığı okula taziye ziyaretinde bulundu. Öğretmen arkadaşlarına ve öğrencilerine başsağlığı diledi. Taziyenin ardından Lüleburgaz İlçemizde Ramazan Yaman Fen Lisesini ziyaret etti. Okulda incelemelerde bulundu. Sınıflarda öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek, iyi dersler ve başarılar diledi.

Kırklareli Valisi Birol Ekici Lüleburgaz İlçesinde son olarak Salcano Bisiklet ‘in Lüleburgaz Büyükkarıştıran OSB’de yapımına başlanan fabrika inşaatını gezerek, devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Kırklareli Valisi Birol Ekici’ye Lüleburgaz İlçe ziyaretlerinde Kaymakam Salih Yüce eşlik etti.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com