Ana Sayfa Gündem 27 Ekim 2022 525 Görüntüleme

“HİZMET İÇİN DEĞİŞİM ŞART”

12 KASIM 2022 tarihinde yapılması planlanan S.S. 132 SAYILI BABAESKİ YAĞLI TOHUMLAR GENEL KURULUNDA yönetime aday olan mevcut Yönetim kurulu üyesi  Zevcan AÇAR, Osman DAL ve ekibe yeni katılan yeni beyinler Ufuk TÜRKÜCÜ, Aziz ALTIN, Selami YILMAZ, Recep ÖZCAN 21 EKİM Dünya Gazeteciler gününde Zortul Medya çalışanlarını ziyarette bulundu.

Ziyaret esnasında kendilerine, Mevcut ta alışa gelmiş, 30 yıldır yıllanmış bir yönetim varken neden aday oldunuz sorusuna, Aralarında Basın sözcüsü olarak seçtikleri Zevcan AÇAR cevap verdi.

HİZMET İÇİN DEĞİŞİM ŞART

Hepinizin bildiği gibi YAŞADIĞIMIZ hayatta yapılan yenilikler, insanları her zaman mutlu etmiştir. Yeniliğin bir başka ve en öneli yanı da, yeniliğin yapıldığı yerde başarı kaçınılmaz olur.

Yarım asır 50 yılı geçik kuruluş tarihine sahip S.S 132 SAYILI BABAESKİ YAĞLI TOĞUMLAR TARIM SATIŞ KOOPARATİFİ Kuruluşundan bu güne üreticiler ile oluşturduğu yönetimlerle, birçok başarıya imza atmış, bu başarılar genelde, yönetimlerde yapılan değişikler sonucu yeni yöneticiler ile hizmetlerinin 1 ve ikinci dönemlerinde gerçekleşmiştir.

Son 30 yıldır aynı yöneticiler tarafından yönetilen, koltuklarını kaybetmemek için kurumun varlığını hiçe sayıp hukuk dışı entrikalarla, kurucu üyelerini küstürüp istifalara kadar sürükleyen, kooperatifin kuruluş amacı üyesini kollamak üreticinin ürettiği ürünü değerinden yüksek satıp yapılan karı adil bir şekilde kooperatifin asıl sahibi üretici üyelerine dağıtmak yerine, yalnızca seçim olduğu yıllar reklam amaçlı harçlık nitelikli dağıtımlar yapmaktadırlar.

Mevcut yönetim Son yıllarda ballı koltukları kaybetmek adına kooperatifin kuruluş amacını unutup, kuruluşunda tarih kokan kurum adeta uyuyan bir dev statüsüne alınmıştır. Rakip statüsüne alınamayacak kadar tarihi geçmişe ve tecrübeye sahip olmayan emsali olan yeni kuruluşlar arasında dağ kadar fark oluşmuş, ATALARIMIZIN el emeği göz nuru ile kurduğu bu kurum her geçen yıl kan kaybetmeye devam etmektedir.

Bizlerde ekip arkadaşlarımız ile “ULU ÖNDERİMİZ Gazi Mustafa KEMAL ATATÜRK ün dediği gibi “Milletin efendisi KÖYLÜ ÇİFTÇİ emekçilerden oluşan kurumun üyesi arkadaşlarımızla birlikte,  Ata yadigârı TRAKYA birliğin kurucusu olan Babaeski YAĞLI TOHUMLAR KOOPARATİFİN den başlayarak uyuyan bu dev kurumu uyandırmak, rakipleri ile arasındaki farkı kapatıp şaha kaldırmak için kolları sıvayıp elimizi taşın altına koyduk.

12 KASIM da BABAESKİ KAPALI SPOR SALONUN da yapılacak olan GENEL kurul seçimlerinde aday olduğumuzu açıkladık.

Dediğimiz gibi her yöneticinin yönetime gelme amacı HİZMET İÇİN dir,  Fakat HİZMET i yorgun yaşlı beyinler değil, GENÇ Dinamik Yeni beyinler ile daha iyi gerçekleştirir.

Bizlerde diyoruz ki  #HİZMET İÇİN DEĞİŞİM ŞART

 

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com