Ana Sayfa Bölge, Gündem 8 Kasım 2022 574 Görüntüleme

ÖNER’İN ABLASI TOPRAĞA VERİLDİ

Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner’in ablası, Emekli Öğretmen Faik Şenol’un eşi, Mustafa Şenol’un annesi, Babaeski Belediye Meclis Üyesi Nuray Öner Polat’ın halası, Babaeski’nin sevilen Esnaflarından Arif ve Bahattin Öner’in ablası Zeynep Şenol geçirdiği rahatsızlık sonucu hayata veda etti.

Zeynep Şenol’un cenaze namazına Babaeski Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hilmi Kahraman, Babaeskili İş İnsanı Ragıp Berk, Babaeski Ziraat Odası Başkanı Şahin Arslan, Babaeski Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sercan Çakıcı, Babaeski Ticaret Borsası Başkanı Ünsal Vural, Avukat Bora Terzi, Babaeski Belediye Meclis Üyeleri, Babaeski Mahalle ve Köy Muhtarları ve çok sayıda Babaeskili vatandaş katıldı.

Zeynep Şenol’un cenaze namazı Babaeski Cedit Ali Paşa Camiinde Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Babaeski’de eski mezarlıkta toprağa verildi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com