Ana Sayfa Gündem 14 Kasım 2022 483 Görüntüleme

Kahraman güven tazeledi

S.S. 132 Sayılı Yağlı tohumlar Tarım Satış Kooperatifi seçimleri 12 Kasım Cumartesi günü Babaeski Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Yapılan seçim sonucunda mevcut Başkan Hilmi Kahraman güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildi.

 

Geçtiğimiz haftasonu Babaeski Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen S.S. 132 Sayılı Yağlı tohumlar Tarım Satış Kooperatifi kongresinde yapılan seçim sonrasında yeniden ipi göğüsleyen mevcut Başkan Hilmi Kahraman ve ekibi oldu. Yeşil liste ile seçime giren Kahraman ve ekibi 606 oy alırken, rakibi sarı liste ise 330 oy aldı.

Kahraman’ın Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Hilmi Kahraman, Mülayim Güler, Recep Kayabaş, İhsan Eker, Ayhan Çavdar, Turgut Doğan, Rıdvan Duman.

Gerçekleştirilen seçimin ardından Başkan Hilmi Kahraman sıcağı sıcağına Medya Grubumuza yaptığı açıklamada; “Babaeski için yakışanı olmuştur. Ortaklarımız için yakışanı olmuştur. Bundan sonra bize düşen daha çok çalışmak, daha çok sevmek, daha çok saymak, daha çok hizmet.. hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com