Ana Sayfa Gündem 15 Kasım 2022 481 Görüntüleme

MÜLAYİM GÜLER BAŞKAN SEÇİLDİ

12 Kasım 2022 Cumartesi günü Babaeski Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen, S.S.132 Sayılı Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu ve Trakya Birlik Üst Yönetim Kurulu Üye Seçimlerinde seçimi kazanan yeşil liste “HİZMET EKİBİ” 14 KASIM 2022 Pazartesi günü S.S.132 Sayılı Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerini kendi aralarında belirledi.

Gerçekleştirilen toplantıda yapılan görev dağılımının ardından Mülayim Güler, S.S.132 Sayılı Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Gazetemize açıklamada bulunan S.S.132 Sayılı Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mülayim Güler şunları ifade etti;
“Şahsım ve ekibim adına hepinize hoş geldiniz diyor saygılar sunuyorum .
Bildiğiniz üzere 12 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz olağan genel kurulumuz bir demokrasi şöleni havasında gerçekleşmiş ve kıymetli ortaklarımızın teveccühü ile seçimleri açık ara farkla kazanmış bulunmaktayız.
Bizden desteklerini esirgemeyen ve bize olan güvenlerini daha da artıran, Başta Ekibimizin kurucusu Trakya Birlik Başkan Vekilimiz Sayın Hilmi KAHRAMAN, kooperatifimizin gerçek sahipleri ortaklarımız ve bizlere gönül veren yüzlerce sevenimize sonsuz teşekkür ediyoruz.
Genel kurulumuzun ardından yeni ekibimiz ile görevimize başladığımız bu ilk günümüzde Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz.
Bu toplantımızda Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte görev dağılımını oy birliği ile tamamladık. Buna göre Kooperatif Başkanlığına Mülayim GÜLER, Başkan Vekilliğine Ayhan ÇAVDAR, Üye Turgut DOĞAN, Üye Recep KAYABAŞ, Üye Ridvan DUMAN, Üye İhsan EKER yönetim kurulu üyesi olarak görev dağılımı yapılmıştır.
Başta ortaklarımız, Kooperatifimiz, ilçemiz, ilimiz ve Güzel Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, şahsım ve arkadaşlarım adına hepinize saygılar sunuyorum.” Dedi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com