Ana Sayfa Bölge, Gündem 24 Kasım 2022 419 Görüntüleme

KADIN ÇİFTÇİLER YARIŞTI

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından kadın çiftçiler için düzenlenen ”Çiftçi Kadınlar Yarışıyor” adlı bilgi yarışması, Kırklareli Merkez köylerinden yarışmaya katılan 9 adet üretici kadın ile Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Tarım, Hayvancılık ve Gıda konularında sorular sorulan yarışmada Kızılcıkdere Köyünden Nuray Gökmener 1. Olurken, Paşayeri Köyünden Ünzile Ünal 2. Olarak İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzce yapılacak final yarışmasına katılmaya hak kazandılar.

İl Müdürü Mehmet AKSOY, üretici kadınlara katılım sertifikalarını dağıtarak 1. ve 2. olan yarışmacıları tebrik etti. Konuşmasında;  “Katılım sağlayan tüm kadın çiftçilerimize medeni cesaretleri, emekleri ve başarıları için ayrı ayrı teşekkür ediyoruz ve başarılar diyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com