Ana Sayfa Bölge, Gündem 24 Kasım 2022 440 Görüntüleme

GEÇMİŞ OLSUN DÜZCE

Düzce’de dün sabaha karşı saat 04.08’de Zeminden 6.81 kilometre derinlikte  ve 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başta Düzce olmak üzere Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, İstanbul, Edirne illeri ile ilçelerinde hissedildi.

Depremin ardından panik yaşayan Düzce’deki vatandaşlar sokaklara çıktı. Zaman zaman meydana gelen artçılar nedeniyle evlerinde durmaya çekinen vatandaşlar, Gölyaka Belediyesi önündeki Sosyal Tesisler’de ve parklarda toplandı.

Depremin ardından Kızılay ve AFAD ekipleri bölgeye sevk edildi. Kırklareli AFAD’dan alınan bilgiye göre ekiplerle birlikte bölgeye 10 bin adet battaniye ile, 480 aile tipi, 20 genel maksat çadırı gönderildi. Ayrıca 10 adet mobil baz istasyonu yönlendirilirken, 1 Mobil Koordinasyon Tırı ile Sosyal Çalışma Tırı sevk edildi.

 

AFAD ve Türk Kızılay ekipleri, sokakta bekleyenlere battaniye ve sıcak çorba dağıttı.

Türk Kızılay Afet Yönetim Genel Müdürü İbrahim Özer, depremin yaşanmasıyla havanın da soğuk olması nedeniyle sokakta bekleyen vatandaşlara ikramlarda bulunduklarını söyledi.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Keşan’da sağanak etkili oldu

Keşan’da sağanak etkili oldu

Tema Tasarım | Osgaka.com