Ana Sayfa Bölge, Gündem 24 Kasım 2022 462 Görüntüleme

Yolcu bekleme durakları yapılıyor

İhtiyacı olan köylere Kırklareli İl Özel İdaresi tarafından yolcu bekleme durakları yapılıyor. Bu bağlamda; Lüleburgaz’a bağlı Tatarköy, Akçaköy ve Emirali köylerine yolcu bekleme durakları yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

 

Kırklareli İl Özel İdaresi, yolcu bekleme durakları yapımına devam ediyor. Son olarak Lüleburgaz’a bağlı Tatarköy, Akçaköy ve Emirali köylerine yolcu bekleme durakları yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Konu ile ilgili olarak Kırklareli İl Özel İdaresi’nden yapılan açıklamada; “Köylerimizdeki vatandaşlarımızın hava şartlarından etkilenmeden güvenli bir ortamda toplu taşıma araçlarını bekleyebilecekleri “yolcu bekleme duraklarını” yapmaya devam ediyoruz.

Lüleburgaz İlçesi Tatarköy, Akça köy ve Emirali köylerine idaremizce yaptırılan bekleme durakları köy halkımızın hizmetine sunulmuştur. İhtiyacı olan köylerimize bekleme durakları yapmaya devam edeceğiz. Hayırlı olsun.” Denildi.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com