Ana Sayfa Bölge, Gündem 28 Kasım 2022 357 Görüntüleme

Pınarhisar’da gerçekleşti

Pınarhisar İlçesi Halk ve Muhtarlar Toplantısı; Vali Birol Ekici başkanlığında muhtarlar, halk ve ilgili kurum yetkililerinin katılımı ile 25 Kasım 2022 Cuma günü Pınarhisar’da gerçekleşti.

Pınarhisar Halk ve Muhtarlar Toplantısında, halkın ve muhtarların talep ve istekleri dinlendi. Toplantıda ayrıca, mahalle ve köylerin gelişimi için devlet tarafından devam eden ve planlanan projeler değerlendirildi.

Pınarhisar’da gerçekleştirilen Pınarhisar İlçesi Halk ve Muhtarlar Toplantısı’nda halk ve muhtarlarla bir araya gelen Kırklareli Valisi Birol Ekici, İçişleri Bakanlığının genelgesi gereğince muhtarların ve halkın sorunlarını dinlemek ve mevcut problemlerin daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını sağlamak amacıyla bu toplantıları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bütün kamu makamlarının halka hizmet edilmesi amacıyla ihdas edildiğinin altını çizerek, muhtarlar ve vatandaşların dile getirdiği sorun ve talepleri son derece önemsediklerini vurguladı.Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının vatandaşlarımıza hizmet etmek için her zaman görevinin başında olduğunun altını çizdi. Yapılan toplantıda tek tek dilek ve temennilerini dile getiren muhtarlar ve vatandaşlar, toplantı sonunda teşekkür ederek, memnuniyetlerini ifade ettiler. Vatandaşlar tarafından kendisine iletilen konuları not alan Vali Ekici, toplantıda hazır bulunan ilgili kurum amirlerine talimat vererek, vatandaşların ilettiği sorun, şikayet ve taleplerin kanunlar çerçevesinde biran önce çözülmesini istedi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Yayla Camisinde hatim programı

Yayla Camisinde hatim programı

Tema Tasarım | Osgaka.com