Ana Sayfa Bölge, Gündem 30 Kasım 2022 451 Görüntüleme

Kırklareli’ne 77 kadro tahsis edildi

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Sağlık Bakanlığınca sürekli işçi personel alımında Kırklareli’ne 77 kadro tahsis edildiğini açıkladı.  Başvuru şekil ve şartlarının İş-Kur üzerinden ilan edildiğini belirten Minsolmaz, “İlimizin  Sağlık Ordusunu güçlendirmeye devam ediyoruz! İlimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz yaptığı açıklamada; Sağlık Bakanlığı sürekli işçi personel alımında Kırklareli’ne; Bilgisayar Kurulumİşletmeni:2, Biyomed.Cih.Tekn.DestekPer:1, Elektrikçi:3, Güvenlik Görevlisi:20, Hasta Karşılama Ve
Yönlendirme:1, Isıtma ve Sıhhi Tehsisatçı:2, İnşaat Boyacısı:2, Klinik Destek Elemanı:7, Marangoz:1, Temizlik Görevlisi : 38 olmak üzere toplam; 77 kadro tahsis edildiğini bildirdi.

Başvuru şekil ve şartlarının İŞ-KUR üzerinden ilan edildiğini ifade eden Minsolmaz; “Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN,Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin KOCA ve Bakanlık yetkililerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. İlimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR ile yayımlanan işçi alımlarına başvurular bazı nitelikler doğrultusunda gerçekleştirilecek. Bu kapsamda genel olarak;

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamak,
  • Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan (bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak ve istenilen diğer sertifika/belgelere son başvuru tarihi itibariyle sahip olmak,

Bu şartları sağlayan kişilerde aynı zamanda başvurdukları meslek ve pozisyona göre farklı nitelikler aranmaktadır.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

Başvurular, Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) “esube.iskur.gov.tr” adresi üzerinden 28 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

BİRDEN FAZLA POZİSYONA BAŞVURU YAPILAMAYACAK

İhtiyaç duyulan hizmet türleri ve mesleklere alımların il düzeyinde karşılanması yoluna gidileceği için başvurularda kişilerin “Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi”nde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacak. Her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir işyeri (çalıştırılacağı il) ve bir mesleğe başvuru yapabilecek.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com