Ana Sayfa Bölge, Gündem, Sağlık 30 Kasım 2022 679 Görüntüleme

250 yataklı ek hastane binası geliyor

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi 250 Yataklı Ek Hastane Bina Proje Hizmet İhalesi Aralık ayında gerçekleşiyor.

 

Sağlık Bakanlığının yatırım programına alınarak 2022 Aralık ayında 250 Yataklı Ek Hastane Bina Proje Hizmet ihalesi süreci başlayacak ve tamamlanması ile Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi 500 yataklı olarak faaliyetini sürdürecek.

Haber: Semra Gören

Sağlık Yatırımları Değerlendirme Toplantısı Kırklareli Valisi Birol Ekici Başkanlığında Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Koç, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Bülent Şengörür, Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer, İl Genel Meclisi Başkanı Aydın Karakoç, ilgili kurum yetkilileri ve STK temsilcilerinin katılımıyla 28 Kasım 2022 Pazartesi günü Valilik Atatürk Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda 250 Yataklı Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek bina yapım işi başta olmak üzere Kırklareli’nde yapılması planlanan ve devam eden Sağlık Yatırımları ele alınarak, değerlendirmelerde bulunuldu.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com