Ana Sayfa Bölge, Ekonomi, Gündem 1 Aralık 2022 680 Görüntüleme

BTS Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner  ve beraberindeki  heyet, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, üye sorunları istişare edilerek üyelerden gelen talepler Birlik Başkanı Hisarcıklıoğlu’na  aktarıldı.

 

 

 

 

30 Kasım 2022 tarihinde Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin ÖNER, Meclis Başkanı Rıdvan KUŞKU, Meclis Başkan Vekili Ahmet ULUSOY, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ersin HAZAR, Bülent YÜRÜK, Meclis Üyeleri; Sedat YILMAZ, Arif OKUMUŞ, Hasan KARA, Doğukan CENGİZ, Emrah ÖNER ve Genel Sekreter Cenk DÖNMEZ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nu makamında ziyaret etti.

ZİYARET ÖNCESİ ANTIKABİR’E GİTTİLER

Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası ve Babaeski Ticaret Borsası olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na gerçekleştirdikleri ziyaret öncesinde, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin ÖNER, Meclis Başkanı Rıdvan KUŞKU, Meclis Başkan Vekili Ahmet ULUSOY, ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Anıtkabir ziyaretinde bulundular.

ÜYE SORUNLARI AKTARILDI

Ziyaret ile ilgili olarak Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada; “Birlik Başkanımız Sn.M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU ile biraraya gelinen ziyarette, Üye sorunlarımız istişare edilerek Üyelerimizden gelen talepler Birlik Başkanımıza aktarıldı.” Denildi.

Ayrıca ziyarette Birlik Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU yeni dönem görevinde Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası’nın Yönetim Kurulu ve Meclis Kurulu’na başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com