Ana Sayfa Bölge, Gündem, Sağlık 5 Aralık 2022 789 Görüntüleme

KRONİK HASTALIK İZLEMİ 1. MODÜL EĞİTİMİ VERİLDİ

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından Kırklareli Aile Sağlığı Merkezlerinde görev yapan Aile hekimlerine yönelik Kronik Hastalıklar İzlemi Eğitimleri tüm Aile hekimlerine Kronik Hastalıklar İzlemi 1. Modül Eğitimi, İl Eğitimcisi Dr. Hasan ONAT tarafından verildi

Konu ile ilgili olarak Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Kırklareli’nde birinci basamakta çalışan Aile Hekimlerine Yönelik Kronik Hastalıklar İzlemi 1. Modül (Hipertansiyon ve kardiyovasküler risk değerlendirmesi) Eğitimleri 2018-2019 ve 2021 yıllarında Aile Hekimlerimize yapılmış olup;

2021 yılında yapılan Kronik Hastalıklar İzlemi Eğitimine katılamayan ve Aile Sağlığı Merkezlerinde göreve yeni başlayan Aile Hekimlerine yönelik  30 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 09:00 ve 17:30 saatleri arasında Merkez  Sağlıklı Hayat Merkezi Eğitim Salonunda  Kronik Hastalık İzlemi Birinci Modül (Hipertansiyon ve KVR Değerlendirilmesi ) Eğitiminin 8. oturumu yapılmış ve 13 Aile hekimi katılmıştır.

Eğitimler sonrasında Aile Hekimlerine “ Birinci Basamak Sağlık Hizmeti Kronik Hastalık İzlemi Birinci Modül Eğitimi  Katılımcı Belgesi, İl Eğitim Modülü – Katılımcı Rehberi, Kronik Hastalıklar İzlem Standart İl Eğitim Sunumu, Hipertansiyon İzlemi ve Kardiyovasküler Risk Değerlendirme Klavuzları yazılı doküman olarak teslim edilmiştir.” Denildi.
 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com