Ana Sayfa Bölge, Gündem 7 Aralık 2022 458 Görüntüleme

“Uyum içerisinde çalışıyoruz”

Tarım Ve Orman Bakanlığı’na bağlı/ilgili/ilişkili taşra birimleri koordinasyon ve değerlendirme toplantısının üçüncüsü, DSİ 112. Şube Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlendi. Toplantıda konuşan Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy, “Kırklareli ili olarak her zaman işbirliği ve uyum içerisinde birlikte çalışıyoruz.  İlimizdeki üreticilerimizin gelirini artırmak, tarımı geliştirmek için pek çok projeyi birlikte yaptık ve bunlara devam edeceğiz.” Dedi.

 

 

 

 

Kırklareli’de, Bakanlığın bağlı/ilgili/ilişkili kurum müdürleri ile koordinasyonu sağlamak amacıyla, İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy koordinasyonunda, Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde birincisi gerçekleştirilen toplantının üçüncüsü DSİ 112. Şube Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Tarım Ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy, Atatürk Toprak Su Ve Tarımsal Meteoroloji Enstitüsü Müdürü Gürkan Güvenç Avcı, TARSİM Müdürü Hamit Çönte, TARSİM Tekirdağ Bölge Müdürlüğü Uzman Emrah Kartay, Lüleburgaz Fidan Müdürlüğü Müdürü Nebi Yaşar, Demirköy Orman İşletme Müdürlüğü İşletme Müdürü Salih Atmaca, Orman İşletme Müdürlüğü Şef Ömer Güven, Türkgeldi Tarım İşletmesi Müdürü Engin Paslı, DKMP Müdürü Zafer Kamay, Tarım Kredi Kooperatifleri Müdürü Ahmet Atlı, TMO Kırklareli Baş Müdür Yarımcısı Levent Güler, TMO Kırklareli Baş Müdürlüğü Şef Yadigar Özdemir, İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü Koordinasyon Ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Gökhan Kuru ve kurum temsilcileri katıldı.

Kırklareli il Tarım ve Orman Müdürü Mehmet AKSOY konuşmasında “–Sayın Bakanımızın talimatları ile her ay yaptığımız Bakanlığımıza bağlı/ilgili/ilişkili Taşra Birimleri Koordinasyon ve Değerlendirme toplantısının ildeki kuruluşların koordinasyonu ve işbirliği ile olumlu gelişmeler yaşandığını görüyoruz. Kırklareli ili olarak her zaman işbirliği ve uyum içerisinde birlikte çalışıyoruz.  İlimizdeki üreticilerimizin gelirini artırmak, tarımı geliştirmek için pek çok projeyi birlikte yaptık ve bunlara devam edeceğiz. Toplantıyı organize eden DSİ 112. Şube Müdürlüğümüze ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yaklaşık iki saat süren toplantının, bir sonraki oturumunun Kırklareli Orman İşletme Müdürlüğü ev sahipliğinde yapılması kararlaştırılarak toplantı sonlandırıldı.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com