Ana Sayfa Bölge, Gündem, Politika, Siyaset 9 Aralık 2022 672 Görüntüleme

CHP Köy ziyaretlerine başladı

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi ) Babaeski İlçe Teşkilatı köy ziyaretlerine başladı. Köy ziyaretleri kapsamında ilk olarak Pancarköy, Düğüncülü ve Sinanlı köylerini ziyaret eden CHP Babaeski İlçe teşkilatı, vatandaşlara CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun mektubunu iletiyor.

Köy ziyaretleri hakkında bir açıklama yapan CHP Babaeski İlçe Teşkilatı, Sinanlı Köyü ziyaretinde Sinanlı Beldesi’nin önceki dönem Belediye Başkanı İlhan Eriş’e CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mektubunu ilettiklerini ifade etti.

Ziyaretler kapsamında, Pancarköy, Düğüncülü ve Sinanlı Köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu ve beraberindeki Babaeski İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Taşkın ve İlhan Okumuş, CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer, partisinin projelerini anlattılar. Vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen Mutlu, partisinin yaşanan sorunlara yönelik proje ve çözüm önerileri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

CHP Babaeski İlçe Başkanlığı’ndan ziyaretler ile ilgili yapılan açıklamada; “Köy ziyaretlerimizi Pancarköy,Düğüncülü ve Sinanlı köylerimizden başlattık. Bu kapsamda Sinanlı Beldemizin önceki dönem Belediye Başkanı Sn. İlhan Eriş’e Genel Başkanımız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu’nun mektubunu ilettik.

Gençlik Kolları Başkanımız Emirhan Bülbül’de bu seçimde ilk defa oy kullanacak gençlerimize Genel Başkanımızın mektuplarını iletmeye devam ediyor.” Denildi.

CHP Babaeski İlçe Teşkilatının köy ziyaretlerine, CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer, CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu, beraberindeki Babaeski İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Taşkın ve İlhan Okumuş ile CHP Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Bülbül ve partililer katıldı.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com