Ana Sayfa Bölge, Gündem 12 Aralık 2022 616 Görüntüleme

Kış Tedbirleri masaya yatırıldı

İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu, Kırklareli Valisi Birol Ekici başkanlığında, il genelinde alınacak kış tedbirlerini görüşmek üzere toplandı.

 

Gerçekleştirilen toplantıda, oluşabilecek ağır kış şartları sebebiyle planlanan çalışmalarla birlikte alınacak önlem ve tedbirler başta olmak üzere, riskli bölgelere ilişkin durum değerlendirmeleri yapıldı.

Valilik Atatürk Salonu’nda Kırklareli Valisi Birol Ekici Başkanlığında kış tedbirleri kapsamında İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

İlgili kurum yetkililerinin katılımıyla gerçekleşen Kış Tedbirleri konulu İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu Toplantısı ile ilgili olarak Kırklareli Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, bölgede  oluşabilecek ağır kış şartları sebebiyle planlanan çalışmalarla birlikte alınacak önlem ve tedbirler başta olmak üzere, il genelinde kış mevsiminin sorunsuz bir şekilde geçirilmesi için kamu kurum ve kuruluşlarının gerçekleştireceği çalışmalara yönelik planlamalar, yol güzergâhlarının durumu ve riskli bölgelere ilişkin durum değerlendirmeleri ile kurumlar arasında yürütecek iş ve işlemlerin eş güdümünün sağlanması konularının görüşüldü.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com