Ana Sayfa Bölge, Gündem 14 Aralık 2022 440 Görüntüleme

YUNUSLAR GÖZ AÇTIRMIYOR

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğüne Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği görevlileri göz açtırmıyor. Ekiplerce muhtelif gün ve yerlerde yapılan kontrollerde şüphe üzerine durdurulan S.K., A.D., E.K., C.B., U.S. isimli şahıslar üzerinden toplamda; toplamda 3 adet ruhsatsız tabanca ile tabancalara ait 14 adet fişek, 27,12 gr Metanfetamin, 5,25 gr Esrar maddesi ve 15 adet yeşil reçeteli hap ele geçirilmiştir, şahıslar gerekli işlemlerinin ardından Adli Makamlara sevk edildi.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğünden konu ile ilgili yapılan açıklamaya göre ayrıca S.D. isimli şahsın yapılan GBT kontrolünde “Binanın eklentileri içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık” suçundan aranması olduğu anlaşılarak Adli Makamlara sevk edildi.

Yapılan açıklamada; “Kırklareli Emniyet Müdürlüğü olarak Kırklareli halkının huzuru, can ve mal güvenlikleri için yürütülen suç ve suçlu ile mücadelemiz, yaya ve motorize ekiplerimizle aralıksız olarak sürdürülmeye devam edecektir.” Denildi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Yeşil Dokunuşlar

Yeşil Dokunuşlar

Tema Tasarım | Osgaka.com