Ana Sayfa Bölge, Gündem 20 Aralık 2022 487 Görüntüleme

Fuar sona erdi

Trakya’nın en kapsamlı fuarı olan ve bu yıl 2. Kez kapılarını ziyaretçilerine açan Kırklareli Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi ve Otomotiv Fuarı 15-18 Aralık 2022 tarihleri arsında gerçekleştirildi.

4 gün boyunca bir çok ziyaretçiyi ağırlayan fuarda; tarım- alet-zirai ilaç bayii,  kamu kurum ve kuruluşları, üretici örgütleri, kadın çiftçiler, et-süt-hardaliye gibi işlenmiş tarım ürünleri ile arı ürünleri, canlı hayvan satışlarının gerçekleştiği çok sayıda stant yer aldı.

 

Kırklareli Valiliği, Kırklareli Belediyesi, Kırklareli Ticaret Borsası ve Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün Koordinatörlüğünde ikincisi düzenlenen Kırklareli Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi ve Otomotiv Fuarın; açılış töreni Kırklareli Valisi Birol EKİCİ’nin konuşmasının ardından, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan ALTINTEL’ in, sonrasında Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam KESİMOĞLU ve İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet AKSOY birer konuşma gerçekleştirdi.

Fuarın ardından bir açıklama yapan Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy; “Kırklareli’inin ciddi bir tarım ve hayvancılık potansiyeline sahip olduğu ve yeni gelişmelerle bu potansiyelin fuar ile birlikte daha çok arttığı gözlenmektedir. Yoğun ilgi gören fuar 4 gün boyunca misafirlerini ağırladı.

Fuarda;  tarım- alet-zirai ilaç bayii,  kamu kurum ve kuruluşları, üretici örgütleri, kadın çiftçiler, et-süt-hardaliye gibi işlenmiş tarım ürünleri ile arı ürünleri, canlı hayvan satışlarının gerçekleştiği çok sayıda standa yer verilmiş olup Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak 4 gün boyunca kurumumuza tahsisli stantta, her Şube Müdürlüğümüzden birer personel görev alarak, Kurumumuz temsil edilmiştir.

Standımızda merkez ve ilçelerinde üretilen yöresel ürünlerin tanıtımı,  Kurumumuz tarafından yürütülen işler ve Bakanlığımız tarafından verilen hibe ve desteklerin tanıtımı gerçekleştirilmiştir. ” dedi.

Fuara olan bu yoğun ilgi ile ilgili teşekkürlerini sunan İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet AKSOY; ”Standımızı ziyaret eden Başta Kırklareli Valimiz Birol EKİCİ’ye, Milletvekilimiz Sayın Selahattin MİMSOLMAZ’a, Kırklareli Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Siyam KESİMOĞLU’na, Ticaret Borsası Başkanı Sayın Turhan ALTINTEL’e, Siyasi Partilerin İl başkanlarına ve yöneticilerine, Kazakistan Temsilcilerine ve standımızda bizleri yalnız bırakmayan çok değerli üreticilerimize teşekkür ederiz” dedi.

 

 

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com