Ana Sayfa Bölge, Gündem 20 Aralık 2022 461 Görüntüleme

Zincir 2 operasyonu

Kırklareli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce “Alkollü içki kaçakçılığı/sahteciliği ile mücadele kapsamında” ülke genelinde *ZİNCİR 2* kod adıyla yapılan operasyon kapsamında; Kırklareli Merkez ilçe ve Lüleburgaz ilçelerinde aramalar gerçekleştirildi.

 

 

Kırklareli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce “Alkollü içki kaçakçılığı/sahteciliği ile mücadele kapsamında” ülke genelinde *ZİNCİR 2* kod adıyla yapılan operasyon ile ilgili olarak Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, İl Merkezinde A. G. isimli şahsa ait 3 (üç) adreste yapılan aramalarda;  Plastik şişelere doldurulmuş vaziyette, el yapımı toplam 41 (kırk bir) litre yapma şarap ele geçirildi.

Ayrıca Lüleburgaz İlçesinde L. K. isimli şahsa ait  1 (bir) adreste yapılan aramalarda Rakı şişelerine doldurulmuş, sahte olduğu değerlendirilen; 1 adet 70 lik Rakı şişesinde alkollü içki, 1 adet 35 lik Rakı şişesinde alkollü içki, 1 adet 35 lik Rakı şişesinde yarısı dolu vaziyette alkollü içki olmak üzere toplam (3) şişe sahte alkol ele geçirildi.

 

Olaylarla ilgili 2 şahıs hakkında 5607 SKM Kaçakçılık Kanununa Muhalefet suçundan adli işlemlere başlandı.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com