Ana Sayfa Bölge, Gündem 30 Aralık 2022 417 Görüntüleme

Alkol Denetimi Yapıldı

Yılbaşı yaklaşırken, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri de alkol denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğüne Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı Trafik Ekiplerince 23-24-25 Aralık tarihlerinde Kırklareli il genelinde “Özel Denetim 177” (Alkol Denetimi) yapıldı.

 

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğüne Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı Trafik Ekiplerince 23-24-25 Aralık tarihlerinde Kırklareli il genelinde gerçekleştirilen “Özel Denetim 177” (Alkol Denetimi) kapsamında; 260 aracın kontrol edildiği açıklandı. Kırklareli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre kontrol edilen 260 araç bağlamında yapılan kontrollerde kurallara uymadığı tespit edilen 23 araca toplamda 17.211 Türk Lirası Trafik cezası uygulandı. Ayrıca 2 adet araç trafikten men edilerek, 6 adet sürücü belgesi de geri alındı.

Kırklareli Emniyeti’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada; “ Uygulanan ceza maddelerinin şu şekilde sıralandığı görülmüştür;

  • 48/5. Madde (Alkollü araç kullanmak.) 6 Adet
  • Madde (Sürücü belgesiz araç kullanmak)  1 Adet
  • Diğer Maddeler 16 Adet

Trafik Ekiplerimizce vatandaşlarımızın can ve mal güvenliklerini sağlamak için gerekli denetim ve kontrollere devam edilecektir.” Denildi.

30

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com