Ana Sayfa Bölge, Gündem 2 Ocak 2023 456 Görüntüleme

Demirköy’de bilgilendirme toplantısı

Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Demirköy’de bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesi ve kırsal ekonomik altyapıların desteklenmesi hakkında bilgiler verildi.

 

Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy’un da katılım sağladığı toplantıda, Bilgilendirme sunumu Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şubesinde görevli teknik personelleri tarafından yapıldı.

Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, üreticilerimizin soruları cevaplanarak bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda konuşan Aksoy; “’Tarım ve Tarım Sanayi kenti Kırklarelimizi katma değeri yüksek üretime dayalı bir kırsal kalkınma modeliyle Devletimizin verdiği destekler ile dönüştürmeye çalışıyoruz. Demirköy İlçemizde son yıllarda arıcılık ve tıbbi aromatik bitkiler gelişmeye başlamıştır. Arıcılık konusunda Kırklareli İlimiz coğrafi işaretli ürünlerinden Meşe Balı’nda birinci olmaya aday bir ilçemizdir.

Şimdi üretme ve kırsaldan başlayarak kalkınma zamanı.. Üreteceğiz, ürettikçe büyüyeceğiz, büyüdükçe güçleneceğiz. Toplantımıza katılan bütün üreticilerimize yürekten teşekkürler” dedi.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

İleri bir tarihe ertelendi

İleri bir tarihe ertelendi

Tema Tasarım | Osgaka.com