Ana Sayfa Bölge, Gündem 7 Şubat 2023 650 Görüntüleme

Ekipler karla mücadele ediyor

Kırklareli’nin Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde yoğun kar yağışı etkili oluyor. Kırklareli İl Özel İdaresi’ne bağlı ekipler Kırklareli AFAD Yönetim Merkezi tarafından koordineli olarak karla mücadele çalışmalarına devam ediyor.

Kırklareli Valiliği ekiplerin karla mücadeleleri kapsamında yaptığı açıklamada; “İl AFAD Yönetim Merkezi’nden koordine edilen Kırklareli İl Özel İdare’ye bağlı ekipler karla mücadele çalışmalarına; @kirklareliozelidare  ulaşım altyapı,  arama kurtarma  sağlık  güvenlik  trafik  beslenme  enerji  haberleşme  barınma  gıda  tarım  hayvancılık grupları ile

7/24 devam ediyorlar.” Denildi.

Eğitime kar arası

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının başladığı 6 Şubat Pazartesi günü Kırklareli’nde eğitime bir günlük ara verildi. Kırklareli Valiliği’nden yapılan açıklamada; “İlimizde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle Demirköy ve Kofçaz ilçelerimizin geneli ile Vize ilçemize bağlı Kızılağaç ve Kışlacık köylerinde 6 Şubat 2023 Pazartesi günü taşımalı eğitime 1 gün ara verilmiştir.  Ayrıca, aynı ilçelerimizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personel 6 Şubat 2023 pazartesi günü 1 gün izinli sayılacaktır.” Denildi.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com