Ana Sayfa Bölge, Gündem 15 Şubat 2023 452 Görüntüleme

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Kahramanmaraş depreminin ardından yardım seferberliği son hız devam ediyor. İnsanlar bir nebze de olsun depremzedelerin yaralarını sarabilmek için ellerinden geleni yapıyor. Bu bağlamda, Babaeski Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticileri ve Meslek Lisesi Giyim Öğretmenleri de depremin yaralarını sarmak için tek yürek oldular.

Babaeski Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticileri ve Meslek Lisesi Giyim Öğretmenleri, deprem bölgesine gönderilmek üzere uyku tulumları, kışlık kıyafetleri dikiş atölyelerinde seri bir şekilde üretmeye devam ediyor.

 

 

 

 

Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticileri ve Meslek Lisesi Giyim Öğretmenleri, depremin yaralarını sarmak için Tek Yürek oldular.

Konu ile ilgili açıklama yapan Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat, “Deprem Bölgesindeki vatandaşlarımıza gönderilmek üzere uyku tulumları, kışlık kıyafetleri, dikiş atölyelerimizde seri olarak üretmektedirler. El sanatları kursiyerlerimiz ördükleri atkı, bere, yelek, kazak ve hırkaları deprem bölgelerine gönderdiler.

Ellerine ve yüreklerine sağlık. Biz Büyük bir aileyiz.” Dedi.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com