Ana Sayfa Bölge, Gündem 1 Nisan 2023 385 Görüntüleme

Kırklareli Üniversitesi 2024 sonuna kadar imzaladı

Kırklareli Üniversitesi ile Türkiye Kooperatif, Ticaret, Eğitim ve Büro İşçileri Sendikası (KOOP-İŞ) arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. İşçilerin şartlarının güncellendiği yeni toplu iş sözleşmesi 2024 yılının sonuna kadar geçerli.

Kırklareli Üniversitesi yöneticileri ile KOOP-İŞ Sendikası temsilcileri arasında yapılan görüşmeler sonuca bağlandı. Kırklareli Üniversitesi bünyesinde sürekli işçi kadrosunda çalışan personelin ekonomik ve sosyal durumları ile çalışma şartlarında iyileştirmeler sağlayan Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde anlaşmaya varıldı. 01.01.2023 – 31.12.2024 tarihlerini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi, 30 Mart 2023 tarihinde Kırklareli Üniversitesi Yönetim Kurulu Salonunda imzalandı.

Toplu İş Sözleşmesini Kırklareli Üniversitesi adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meryem Çamur Demir ve Genel Sekreter Ahmet Şimşek imzalarken, KOOP-İŞ Sendikası adına ise Tekirdağ Şube Başkanı Ziya Nur Üzmez ve diğer sendika temsilcileri imzaladı.

Rektör Şengörür hayırlı olmasını diledi

Kırklareli Üniversitesinde sürekli işçi statüsünde görev yapan çalışanlarımızın özlük haklarının iyileştirilerek daha yüksek bir refah seviyesine sahip olmaları için mevcut şartlarda ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür, çalışanların hak ve menfaatlerini teminat altına almanın yanı sıra düzenli ve verimli çalışmalarını sağlamak amacıyla imzalanan toplu iş sözleşmesinin, Üniversiteye ve çalışanlara hayırlı olmasını diledi.

Haber: Erhan Ertürk

Fotoğraf: Kırklareli Üniversitesi

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

ILIK, MUHTARLARI KUTLADI

ILIK, MUHTARLARI KUTLADI

Tema Tasarım | Osgaka.com