Ana Sayfa Bölge, Gündem 2 Nisan 2023 265 Görüntüleme

Panel düzenlenecek

Dünya Su Günü, Dünya Ormancılık Günü ve Dünya Meteoroloji Günü dolayısıyla İklim Değişikliği ana başlığı altında, ekolojik, ekonomik ve sosyal etkilerin konuşulacağı bir panel düzlenecek.

2 Nisan 2023 Pazar Günü Kaynarca’da düzenlenecek olan panelde ayrıca doğa fotoğrafları sergisi ve sunum gerçekleştirilecek.

Kaynarca Belediyesi, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Kırklareli İl Temsilciliği, Doğa ve Kültür Derneği (DOKU) ve TMMOB Türk Mühendis ve Mimarlar Birliği Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu işbirliği ile, Kaynarca Belediyesi Atatürk Çok Amaçlı Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan panele konuşmacı olarak Anadolu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlkay Dellal, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesi Toprak İlmi ve Ekoloji ABD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğanay Tolunay, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Murat Kapıkıran katılacak. Oturum başkanlığını ise TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Baki Remzi Suİçmez yapacak.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

CHP’de 23 Nisan kutlaması

CHP’de 23 Nisan kutlaması

Tema Tasarım | Osgaka.com