Ana Sayfa Gündem, Spor 3 Nisan 2023 247 Görüntüleme

Kırklarelispor evinde berabere kaldı

Ligin en çok berabere kalan takımı Kırklarelispor evinde alt sıralarda mücadelesini sürdüren Utaş Uşakspor ile 2-2 berabere kaldı.

Futbolun bilinen sözlerinden olan ‘’Yenemiyorsan yenilmeyeceksin’’ sözüne bu sezon en çok uyan ekiplerden biri bu sezon Kırklarelispor oldu.

Evinde favori çıktığı müsabakada Kırklarelispor galibiyete uzanamasa da rakibine boyun eğmedi. Maçta ilk golü Hüseyin Eray Karataş ile Kırklarelispor kaydetti. Uşakspor 37 ve 38.dakikalarda üst üste Efecan Barlık’ın bulduğu gollerle öne geçti. Maçta son sözü Kırklarelispor’un Fenerbahçe çıkışlı stoperi Burak Albayrak golünü atarak söyledi. Misafir takımda Sezer Gündüz 86.dakikada kırmızı kart gördü. Maç 2-2 eşitlikle sona erdi. Kırklarelispor bu sonuçla beraber ligde en çok berabere kalan iki ekipten biri oldu. TFF 2.lig Kırmızı grupta Kırklarelispor ve Kırşehirspor 12’şer beraberlikle 30.maçlar sonunda zirvede yer alıyor.

Haber: Erhan Ertürk

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com