Ana Sayfa Gündem 5 Nisan 2023 304 Görüntüleme

“Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor “

Babaeski Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe Ve Finansman Alanı öğrencileri “Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor “ projesi kapsamında BEBHDD Derneğini ziyaret etti.

BEBHDD Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Necmiye Özoğul yaptığı açıklamada; ‘’Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’nün “Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor “ projesi kapsamında Babaeski Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe Ve Finansman Alanı öğrencileri, öğretmenleri Gülay Yıldırımlar’ın rehberliğinde derneğimize ziyarette bulundular.

Geleceğin muhasebecileri olacak gençlerimiz İçişleri Bakanlığı’na Nisan ayı sonuna kadar vermemiz gereken 2022 yılı dernek beyannamemizin hazırlanmasında bizlere yardımcı oldular. Ayrıca DERBİS Dernekler Bilgi Sistemindeki dernek işlemleri hakkında bilgi aktardılar.

BEBHDD Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olarak gençlerimize, sivil toplum kuruluşlarının çalışmaları ve sosyal hayattaki önemi hakkında bilgi verdim.

Proje ziyareti çok verimli ve keyifli geçti. Projede emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederim’’ dedi.

Haber: Erhan Ertürk

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com