Ana Sayfa Gündem 11 Nisan 2023 312 Görüntüleme

Kırklareli Valiliğinden polislere iftar programı

Haber Merkezi

Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası için Kırklareli Valiliği himayesinde Polis Evi Sosyal Tesislerinde iftar gerçekleştirildi.

Kırklareli Valisi Birol Ekici Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle düzenlenen iftar programına katılan aziz şehitlerimizin bizlere en değerli emaneti olan şehit ailelerimiz, kahraman gazilerimiz ve emniyet teşkilatı mensuplarımız ile bir arada olmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu belirtti.  Ülkesi, vatanı, bayrağı ve tüm mukaddesatı için canlarını feda eden aziz şehitlerimize, ebediyete göç eden gazilerimize Allahtan rahmet dileyerek, kahraman gazilerimize, baş tacı ailelerimize ve emniyet teşkilatımızın mensuplarına ve ailelerine sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür temennisinde bulundu. Bu mübarek ramazan ayı içerisinde bu anlamlı günde bereket sofrasında iftarımızı birlik ve beraberlik içerisin yapmayı nasip eden yüce Allah’tan nice ramazanlara ve bayramlara kavuşmayı diledi. Tüm emniyet mensuplarımızın Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftasını bir kez daha kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu ile birlikte iftarın ardından ailelerle sohbet etti.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Atalık tohumlara özel bakım!

Atalık tohumlara özel bakım!

Tema Tasarım | Osgaka.com