Ana Sayfa Gündem 24 Ocak 2017 1428 Görüntüleme

Karne hediyesi yeni bir dünya olsun

Babaeski Kitapevi İşletme Sahibi Engin Gülbardak, tatile merhaba diyen öğrencilere güzel kitaplar ile güzel vakitler geçirmesini tavsiye etti.

HABER MERKEZİ

Derslere ara verilen tatil ile birlikte öğrenciler için güzel bir tavsiye geldi. Babaeski Kitapevi İşletme Sahibi Engin Gülbardak, “Tüm öğrencilerimiz için tatil hoş geldi. Güzelce dinlenip ilk dönemin yorgunluğunu atmak için iyi bir fırsat. Diğer yandan eksiklerini gidermek için de tam zamanı. İkinci dönem öncesinde moral ve enerji depolamak için verimli zaman geçirmek çok önemlidir. Öğrencilerimiz boş vakitlerini elbette arkadaşların ve kendilerine ayırmalı. Diğer yandan derslerine çalışmayı da ihmal etmemeli.” sözlerini dile getirdi.

“Tatil arkadaşları kitap olsun”

Tüm öğrencilerin başarılı ve mutlu olmasını istediğini dile getiren Gülbardak “Tatilde güzel bir kitap ile verimli zaman geçirmek ve dinlenmek çok iyi bir yöntem. Karne hediyesi de olur tatil arkadaşı da olur. Kitap insanın en sadık dostlarından biri olur, sırdaşı olur. Tatilde kitap okuyarak boş zamanı değerlendirmenin yanı sıra, aslında tatil kitap okumak için de güzel bir fırsattır.” dedi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com