Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset 13 Nisan 2023 627 Görüntüleme

CHP’den İnece ziyareti

CHP teşkilatı seçim saha çalışmalarında İnece’deydi. CHP Kırklareli 1.sıra milletvekili adayı Vecdi Gündoğdu, İnece ve Kavaklı ziyaretlerinden fotoğraflar paylaşarak Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu olacak ve milletvekili seçimleri 3-0 olacak vurgusu yaptı.

CHP Kırklareli 2.sıra milletvekili adayı Fahri Özkan; ‘’İl Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız ve Milletvekili Aday arkadaşlarımız ile birlikte İnece Belediye Başkanımız sayın Şahabettin Vardar’ı makamında ziyarette bulunduk. Ardından başkanımızın da katılımıyla esnafımızla bir araya geldik. Misafirperverliğinden ve ilgisinden dolayı başkanımıza teşekkür ederiz’’ dedi.

CHP Kırklareli 3.sıra milletvekili adayı Hatice Gül Bingöl; ‘’ Belediye Başkanımız Sayın Şahabettin Vardar ve esnafı ziyaretimiz Hedef 3-0’’ dedi.

Haber: Erhan Ertürk

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com