Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset 13 Nisan 2023 782 Görüntüleme

CHP Kırklareli Milletvekili adayları Babaeski’de tanıtıldı

Haber: Erhan Ertürk

CHP Kırklareli Milletvekili adayları; 1.sıra Vecdi Gündoğdu, 2.sıra Fahri Özkan, 3.sıra Hatice Gül Bingöl Babaeski’de partililer ve vatandaşlar için yapılan aday tanıtım organizasyonunda konuştu.

Babaeski Tansa Düğün Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşen organizasyonda CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu açılış konuşması yaptı. Toplantıya mazeret bildirip katılamayan CHP Kırklareli İl Başkanı Gürcan Saatçı yerine Deniz Kılıç konuşma yaptı.

CHP Kırklareli Milletvekili adaylarından ilk olarak Babaeski’nin de parti içinde adayı denebilecek 3.sıra adayı Hatice Gül Bingöl kürsüde konuştu. CHP Kırklareli 3.sıra milletvekili adayı Hatice Gül Bingöl; ‘’Biz Babaeski’nin her yerinde her köşesinde vardık. Bugün aramızda çok önemli bir kişi daha var; Nermin teyzem. Partimizin en yaşlı kadın üyesi. 90 yaşında ama onun coşkusu var. Her zaman olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisi fularını takmış. Ak saçlarıyla ışıl ışıl gözleriyle bize her zaman destek veriyor’’ dedi.

 ‘’Anneliğin adalet duygusunu meclise taşımak istiyorum’’

Bir anne şefkatiyle yola çıktığını söyleyen aday Hatice Gül Bingöl; ‘’Ekonomik değerlerimiz bozuldu. Etik değerlerimiz bozuldu. Moral değerlerimiz bozuldu. Ahlaki değerlerimiz bozuldu. Vicdani değerlerimiz bozuldu. Çok önemlisi; Cumhuriyetimizin kuruluş değerleri bozuldu. Halkım bu yönetimden çok yoruldu ve yıprandı. Huzura, mutluluğa ve yüzünün gülmesine ihtiyacı var. Yüreğimdeki annelik duygusunu ana sıcaklığını, anneliğin adalet duygusunu meclise Ankara’ya taşımak istiyorum’’ dedi.

‘’Güçlü bir şekilde başaralım’’

CHP’nin Kırklareli milletvekili adaylarından ikinci olarak kürsüye ikinci sıra adayı Fahri Özkan çıktı. Özkan, konuşmasının ilk bölümünde esnaf ve şoför esnafının sorunlarından bahsetti. CHP Kırklareli milletvekili adayı Fahri Özkan; ‘’Bu işi başaralım. Başaralım ki Türkiye hizmet alsın. Güçlü bir şekilde başaralım. 400 milletvekili çıkararak başaralım. Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapalım’’ dedi.

‘’Gelin çiftçiye bakın’’

CHP Kırklareli 2.sıra adayı Fahri Özkan; ‘’20 yıllık bu zulümden kurtulalım. Türkiye’nin öz kaynakları kalmadı arkadaşlar. Her şeyi sattılar.Hiçbir şeyimiz kalmadı. Gelin çiftçiye bakın. Mazot: 23 TL. Zehir ve tohum fiyatları ona keza’’ dedi.

3-0 vurgusu

Kürsüye son olarak CHP Kırklareli 1.sıra milletvekili adayı Vecdi Gündoğdu geldi. 3 milletvekilinin tamamını partisinin çıkarmayı hedeflediği vurgusunu yaparak konuşmasına başlayan CHP Kırklareli 1.sıra adayı Vecdi Gündoğdu, ”90 yaşındaki Nermin ablanın heyecanını sizlerden görmek istiyorum. 95 yaşındaki Hüseyin abinin heyecanını sizlerden görmek istiyorum’’ dedi. Sözlerine devam eden CHP 1.sıra adayı Vecdi Gündoğdu; ‘’Cumhuriyet Halk partili demek Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerini sonuna kadar izleyip sahip çıkmak demektir. İş bu yüzden biz daha heyecanlı olacağız’’ dedi.

CHP Kırklareli milletvekili adayları, CHP teşkilat üyeleri ve vatandaşlar toplu fotoğraf çekiminden sonra organizasyonu sonlandırdı.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Kılıç yerinde inceledi

Kılıç yerinde inceledi

Tema Tasarım | Osgaka.com