Ana Sayfa Bölge, Ekonomi, Gündem 13 Nisan 2023 2169 Görüntüleme

‘’Lüleburgaz Kültürel Mirasına Sahip Çıkıyor’’

Haber Merkezi

Trakya Kalkınma Ajansı 2023 Yılı Proje Teklif Çağrısı sonuçlarını açıkladı. Turizmin Geliştirilmesi ve Çeşitlendirilmesi Mali Destek Programı ile Tohumculuk Sektörünün Geliştirilmesi Mali Destek Programlarına toplam 21 başvuru olurken, toplam 10 proje destek almaya hak kazandı.

Projeler arasında; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Dört Mevsim Turizm Rotasının Oluşturulması ve Gastronomi Okulu Kurulması, Trakya Üniversitesi’nin Konaklama Tesislerinde ve Sağlık Turizminde Hizmet Sunum Kalitesinin Artırılması, Kırklareli İl Özel İdaresi’nin Alternatif Turizmin Macera Dolu Rotası: KORUPARK, Lüleburgaz Kaymakamlığı’nın Lüleburgaz Kültürel Mirasına Sahip Çıkıyor, Edirne İl Özel İdaresi’nin Tarihi Dokuda Modern Konakl0ama, Edirne İli Çevre Koruma Vakfı’nın Tarihin Gölgesinde Gelişen Turizm, Süleymanpaşa Belediyesi’nin Süleymanpaşa’da Gastronomi ve Kırsal Turizmin Geliştirilmesi projesi yer alıyor.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Istrancalar’da mantar bereketi

Istrancalar’da mantar bereketi

Tema Tasarım | Osgaka.com