Ana Sayfa Gündem 18 Nisan 2023 398 Görüntüleme

Zafer Partisi Zortul Medya’yı ziyaret etti

Haber: Erhan Ertürk

Zafer Partisi Kırklareli İl Başkanı Harun Aygün ve Zafer Partisi Babaeski İlçe Başkanı Recep Özcan Babaeski Zortul Medya Plazayı ziyaret etti.

Söz Gazetesi İnternet Haber Sitesi Yazı İşleri Müdürü Ceyhun Çolak ve Babaeski Gündem Gazetesi İnternet Haber Sitesi Muhabiri Erhan Ertürk, Zafer Partisi Kırklareli İl Başkanı Harun Aygün ve Zafer Partisi Babaeski İlçe Başkanı Recep Özcan ile seçim hakkında konuştu.

Zafer Partisi Kırklareli milletvekili adayları tanıtım toplantısındaydı

Ziyarette; Ata İttifakı Marmara Bölgesi Milletvekili Adayları tanıtım organizasyonu hakkında konuşuldu. Zafer Partisi Kırklareli Milletvekili adayları 1.sıra Yavuz Selim Ulubaş, 2.sıra Kaan Okumuş, 3.sıra Mert Şahin Üstün olarak tanıtım toplantısında yer alındığı ifade edildi. Kısa süre içinde Zafer Partisinin adaylarının Zortul Medya’yı ziyaret edeceği belirtildi.

Özdağ’ın Babaeski ziyaretine gençlerin ilgisi vardı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Trakya’da geçen hafta yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında Babaeski saha çalışması da ziyarette değerlendirildi. Özellikle gençlerin gösterdiği ilgiden memnun olunduğu ifade edildi.

Ramazan Bayramını şimdiden tebrik ettiklerini dile getirdiler

Zafer Partisi Kırklareli İl Başkanı Harun Aygün ve Zafer Partisi Babaeski İlçe Başkanı Recep Özcan şimdiden tüm Babaeskililerin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladıklarını ifade ettiler.

Aday tanıtım toplantısından fotoğraflar aşağıda;

Zafer Partisi Kırklareli İl Başkanı Harun Aygün ve Zafer Partisi Babaeski İlçe Başkanı Recep Özcan Zortul Medya ziyaretinden fotoğraflar aşağıda;

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com