Ana Sayfa Gündem 18 Nisan 2023 695 Görüntüleme

Polis haftasında öğrencilere bilgiler verildi

10-14 Nisan Polis haftası için yapılan etkinlikler kapsamında Aygün Emir Anaokulu ve Zübeyde Hanım Anaokulunda eğitim gören öğrencilerin ziyaret edilerek polislik mesleği, trafik kuralları, polisin günlük hayattaki önemi gibi konularda bilgiler verildiği söylendi.

Açıklanan basın notuna göre; ‘’Kırklareli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Şube Müdürlüğü koordinesinde 10-14 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus Ekipleri Büro Amirliği ile birlikte Özel Aygün Emir Anaokulu ve Zübeyde Hanım Anaokulunda eğitim gören çocuklar ziyaret edilerek Polislik Mesleği, Trafik Kuralları ve polislerin günlük hayattaki önemi, çocukların güvenliği için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verilmiş, öğrencilerin Polislik mesleği ile ilgili olarak merak ettikleri sorular cevaplandırılmıştır. Çocuklara kendilerini güvende hissetmedikleri her an 112 Acil Çağrı Merkezini arayabilecekleri anlatılmıştır. Resmi Polis Araçları okul bahçesinde tanıtılarak çocukların siren çalarak hem eğlendiği hem öğrendiği bir etkinlik düzenlenmiştir. Etkinliklerin ardından 112 Tanıtıcı Boyama ve Şeker gibi hediyeler armağan edilerek hatıra fotoğrafı çekilmiştir’’ denildi. (Haber Merkezi)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com