Ana Sayfa Gündem 1 Mart 2017 1466 Görüntüleme

“Vergi daireleri ve iş adamları ortaktır”

Haber:Hicran SÜNGÜ

Vergi Haftası münasebetiyle Babaeski Vergi Dairesinin ziyaret ettiği yerlerden biri de Babaeski Ticaret Borsası oldu.

Gerçekleştirilen ziyarette Vergi Dairesi Müdür Vekili Tahsin Ak, Gelir Uzmanı Erdinç Şentürk, Gelir Uzmanı Yardımcısı Ezgi Çamur’un yanı sıra Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özün ve Genel Sekreteri İsmail Dimitoka hazır bulundu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Fahrettin Özün, şunları kaydetti; “28. Vergi Haftası dolayısıyla sayın müdürümüz ve vergi dairesi çalışanları bizi ziyaret ettiler. Bu vesileyle tüm çalışanlarının ve kendilerinin vergi haftasını kutluyorum. Vergi daireleri biz iş adamlarının aynı zamanda ortaklarıdır. Kazancımızın bir kısmını sermaye vermeden vergi dairesine veriyoruz. Son zamanki gelir vergisinde yapılan değişiklikleri biz iş adamları olarak doğru buluyoruz. Bu değişiklikleri hem tüketici hem de üretici lehine fayda sağlaması gerektiğini düşünüyoruz. Tabii kamuoyunda her zaman direkt vergiler hep göz önünde. Dolaylı vergilere de aynı şekilde tüketici lehine olursa daha hoşumuza gider. “

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com