Ana Sayfa Gündem 20 Nisan 2023 794 Görüntüleme

Camiye gelen öğrenciler ödüllendirildi

Haber Merkezi

Camide derslerine devam eden öğrencilere ödüller verildi. Kırklareli İl Müftülüğünden yapılan bilgilendirmede; ‘’Kırklareli İl Müftülüğümüze bağlı Sultan Reyhani Camiinde, Cami derslerine devam eden ve Kur’an eğitimi alan çocuklar bayram harçlığı ile ödüllendirildi. Ayrıca öğrencilerden Ramazan ayı boyunca teravih namazları ile mukabeleye devam eden Seymen Yakar’a bisiklet hediye edildi.

Teravih namazı öncesi yapılan törende konuşan İl Müftü Yardımcısı Ramazan Özdemir ”

Gençliğe büyük önem veren peygamberimiz (s.a.v.) bir hadis-i Şerifinde arşın gölgesinde gölgelenecek 7 sınıftan birinin Rabbine kulluk ederek temiz bir hayat içinde serpilip büyüyen genç, olduğunu bildirmiş, bu yönüyle gençleri ibadete ve güzel ahlaka teşvik etmiştir”dedi.

Müftü Yardımcısı Özdemir; Çalışmalarından dolayı İl Gençlik Koordinatörlüğüne, camii görevlilerimiz Ahmet elçi, Muhammed Mustafa Alper’e ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum’’ denildi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Vali Sezer vatandaşla iç içe

Vali Sezer vatandaşla iç içe

Tema Tasarım | Osgaka.com