Ana Sayfa Gündem 20 Nisan 2023 988 Görüntüleme

‘’TÜM BABAESKİLİ HEMŞEHRİLERİMİN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR; BU MÜBAREK GÜNLERİN, BİRLİĞE, BERABERLİĞE, KARDEŞLİĞE VESİLE OLMASINI İÇTENLİKLE DİLERİM’’

Babaeski Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı.

Mesajda; ‘’Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, toplumsal barışın daha da güçlenmesine, küskünlerin barışmasına, sosyal dayanışmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının zirveye ulaşmasına yaptığı katkıları dolayısıyla, fert ve toplum hayatımızda özel bir yere sahip, günlerimizden birisi olan Ramazan Bayramımızı milletçe, huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılardır. Bu özel günler; dostlukların hatırlanması, dargınlıkların giderilmesi ve geleneklerimizin yaşatılması için eşsiz bir fırsattır.

Bayramda, başta anne ve babalarımız, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmayalım, onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerimizi, sıkıntılarımızı paylaşmaya hazır olduğumuzu gösterelim. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere, kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimizin ailelerine de daha özenle kucak açalım.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Babaeskili hemşehrilerimin Ramazan Bayramını kutlar; bu mübarek günlerin, birliğe, beraberliğe, kardeşliğe vesile olmasını içtenlikle dilerim’’ dedi.

Haber: Erhan Ertürk

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com