Ana Sayfa Gündem 24 Nisan 2023 296 Görüntüleme

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Pehlivanköy’de Coşkuyla Kutlandı

Haber Merkezi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Pehlivanköy’de coşkuyla kutlandu. Program kapsamında makam Ziyaretleri, Atatürk Anıtında Çelenk Sunma ve Zübeyde Hanım Meydanında Kutlama Programı düzenlendi.

Pehlivanköy İlçe Millî Eğitim Müdürü Necmettin Ayçiçek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Programı kapsamında İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Çelengi’ni Atatürk Anıtı’na bıraktı.

Pehlivanköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü idarecileri, okul yöneticileri, öğretmen, öğrenciler ve vatandaşlarımızın katılım gösterdiği Anıt Önü Çelek Sunma Programı, üzerinde yaşadığımız toprakları bizlere vatan kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Aziz Şehitlerimiz’in manevi huzurunda Saygı Duruşu’nda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından sona erdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu Zübeyde Hanım Meydanı’nda devam etti.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com