Ana Sayfa Gündem 16 Mart 2017 1399 Görüntüleme

MUHTARLAR TIP BAYRAMI MÜNASEBETİYLE AZATÇAM’I ZİYARET ETTİ

-“SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ŞİDDETE HAYIR”

Haber: Hicran SÜNGÜ

Babaeski Merkez Mahalle Muhtarları 14 Mart Tıp Bayramı Dolayısı ile Babaeski Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Hakan Azatçam’ı makamında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarete Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Üstünel, Dindoğru Mahallesi Muhtarı Hüseyin Karaman, Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Muzaffer Tabak, Gazi Kemal Mahallesi Muhtarı Cemal Dinçkol, Hamidiye Mahallesi Muhtarı İbrahim Demir ve Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Nesibe Çekinmez katıldı.

14 Mart Tıp Bayramı Dolayısı ile yapılan ziyarette muhtarlar adına bir açıklama yapan Hamidiye Mahallesi Muhtarı İbrahim Demir şunlara yer verdi; Bugün 14 Mart Tıp Bayramı bunun için de bizler Toplum Sağlığı Merkezi Müdürümüz Sayın Doktor hakan Azatçam’ı makamında ziyaret ederek onun nezdinde tüm doktorlarımızın 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum. Onların yapmış oldukları hizmetler insan sağlığı içindir. Ve çok önemlidir. Ben tekrar çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Dedi.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısı kendisine yapılan ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Topluk Sağlığı Merkezi Müdür Hakan Azatçam şunlara yer verdi; “Öncelikle siz basın mensuplarına ardından beni ziyarete gelen, gelmek isteyip te işi dolayısı ile gelemeyen tüm muhtarlarımızı tebrik ediyorum. Onların bizi ziyaret etmesi bizim için çok önemli. Bu onların bizlere ne kadar değer verdiklerini gösterir. Tabii hekimlik çok zor bir meslek. Bir hekim olmak demek bir ailenin en yakın bir ferdi olmak gibidir. Bütün dertlerini bütün sırlarını sizinle paylaşır. Hekimlik gerçekten çok büyük fedakârlık gerektiren bir meslektir. Yağmur, çamur kar dinlemeden hasta olan birinin yardımına koşarsınız. Bunu 112 Ambulans servisinde ki arkadaşlarımız, doktorlar olsun sağlık çalışanları olsun giderler gelirler ve her türlü fedakarca hizmet vermeye çalışırlar.

Bu bayram sadece doktorların bayramı değil, bütün sağlık çalışanlarının bayramıdır. Haliyle özellikle bugünde kamu yönetimin en temel taşı olan muhtarlarımızın beni ziyaret etmesi bizi çok mutlu etti. Daha nice bayramlara diyorum.

Tabii kesinlikle bununla ilgili bakanlığımızın çok ciddi çalışmaları var. Çok ciddi ilerlemelerde var. Bu münferit olayları bütün bir topluma, bütün bir gruba mal etmek çok yanlış olur. Ama eğitimle ve hoş görü ile bunlarında tamamen çözüleceğine inanıyoruz. Zaten geçmiş yıllara göre çok daha azaldığını görüyoruz. İnşallah Tabii Sağlıkta şiddet olmasın

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com