Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset 27 Nisan 2023 1222 Görüntüleme

Memleket Partisi milletvekili adaylarından Zortul Medya’ya ziyaret

Memleket Partisi milletvekili adaylarından Zortul Medya’ya ziyaret

Haber: Erhan Ertürk

Memleket Partisi Kırklareli Milletvekili adayları; 1.sıra Aslı Eligüzel, 2.sıra İdil Özkan, 3.sıra Gizem Doğan Babaeski’de Zortul Plaza’yı ziyaret ederek siyaset gündemi ve saha çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Kırklareli’nin hiç kadın milletvekili çıkarmadığını belirten Memleket Partisi milletvekili adayları, 3 sırada da kadın milletvekili belirlediklerini söyledi. 3.sıra adayı Gizem Doğan ayrıca Kırklareli’nde mevcut adaylar arasında en genç aday.

Biyografileri;

1. Sıra Milletvekili Adayı Aslı Eligüzel

Değerli Vatandaşlar,

Atatürkçü Rumeli göçmeni bir ailede dünyaya geldim. Lise mezunuyum ve uzun senelerdir girişimciyim. Kendime ait bir güzellik merkezim bulunmaktadır, Lüleburgaz’da doğup büyümüş modern ve laik olmanın gerekliliklerini yerine getirmeye çalışan bir Türk Kadınıyım. Memleket Partisi kurulduğu dönemden beri parti içerisinde aktif şekilde görev aldım. 2022-2023 tarihleri arasında Kırklareli il Başkanlığı görevini üstlendim. Şimdi ise doğup büyüdüğüm bu güzel şehre hizmet etmek için halkımızın oylarına talibim.

2. Sıra Milletvekili Adayı İdil Özkan

Değerli Vatandaşlar,

Rumeli kökenli göçmen bir ailede Lüleburgaz’da doğdum ve büyüdüm. Her zaman Kadın emektir, güçtür ve birleştiricidir söyleminden yola çıkarak çalışmayı ve üretmeyi kendime ilke edindim. Yüksek Kimya Mühendisi ve çiftçiyim. Memleket Partisindeki mücadeleme yaşasın laiklik yaşasın Mustafa Mustafa Kemal Atatürk diyerek başladım. Bu mücadeleye tüm ülkemiz için her zaman devam edeceğim. Tüm güzel amaç ve uğraşlarımı ancak sizlerin desteği ile gerçekleştirebilirim. Bu sebeple oylarınıza talibim.

3. Sıra Milletvekili Adayı Gizem Doğan

Değerli Vatandaşlar,

24 yaşındayım, doğma büyüme Kırklareli’liyim. Sosyolog ve aynı zamanda iş insanıyım. Kırklareli için Memleket Partisi ile birlikte çıktığım bu yolda sizlerin sesi ve sözü olmak için buradayım. Tarım, Hayvancılık, Eğitim, Ekonomi, Sosyal Haklar, Adalet, Sağlık, Turizm, Kültür Sanat konularında Profesyonel kadromuzun oluşturmuş olduğu çalışmalar ile Kırklareliyi kalkındırmak ve siz vatandaşlarımıza hak ettiği hizmeti verebilmek için adayım.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com