Ana Sayfa Resmi İlanlar 28 Nisan 2023 1400 Görüntüleme

T.C. LÜLEBURGAZ 2. İCRA DAİRESİ 2022/641 ESAS TAŞINMAZIN GAZETE İLANI

T.C.

LÜLEBURGAZ

2. İCRA DAİRESİ

2022/641 ESAS

TAŞINMAZIN GAZETE İLANI

                Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/641 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO’LU TAŞINMAZIN

 Özellikleri          : Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, İNÖNÜ Mahalle/Köy, 334 Ada, 13 Parsel, 5 Nolu Bağımsız Bölümün tamamı satılacaktır. 559,46m2 alanlı Avlulu Üç Katlı Altı Daireli Kargir vasıflı ana taşınmaz üzerinde; zemin+2 normal katlı olarak inşa edilmiş, Bilgüvar Apartmanı olarak adlandırılmış yaklaşık 40-45 yaşlarında bina bulunmaktadır. Binanın zemin ve diğer her katında 2 adet dair bulunmakta olup bina genelinde ise toplamda 6 adet bağımsız bölüm mevcuttur. Bina dış cephesi; ince sıva üzeri akrilik tipi dış cephe boyalı, çatısı ise ahşap çatı üzeri marsilya tipi kiremit kaplamadır. Bina ana giriş kapıları cam bölmeli demir kapıdır. Binada asansör ve yangın merdiveni bulunmamaktadır. Bina ana giriş bölümü, kat sahanlık zeminleri ve merdiven basamakları mermer kaplama, giriş bölümünde duvarları boyalıdır. Binada ısınma ihtiyacı doğalgaz yakıtlı kombi ile karşılanacak şekilde tesisat bulunmaktadır. Bina bakımsız durumda olup kapsamlı tadilat ihyiyacı bulunmaktadır. 5 bağımsız bölüm numaralı 1/6 arsa paylı Mesken: binanın 2.normal katında, bina girişine göre sol-yanda, merdiven çıkışına göre ise sağ-yanda konumludur. Konu taşınmaz projesine göre; 2 oda,1 salon, 1 mutfak,1 banyo, 1 wc, 1 antre ve balkon hacimlerinden ibaret olup, yaklaşık 85,00 m2 net kullanım alanlıdır. Daire giriş kapısı, pencereleri ve balkon kapısı ahşap doğramadır. Taşınmazın ısınma ihtiyacı soba ile karşılanmakta olup binada doğalgaz tesisatı bulunmasına karşın dairenin bağlantısu bulunmadığı gözlemlenmiştir. Dairenin iç mekan özellikleri görülememiş olup tespitler bina dışından yapılmıştır.

 Adresi : Kırklareli İli Lüleburgaz İlçesi İnönü Mah.Ferhat Paşa Sok.No:13, Bilgüvar Apt. Kat:2 D:5  Lüleburgaz / KIRKLARELİ     Yüzölçümü : 85 m2     Arsa Payı: 1/6

 İmar Durumu   : İnşaat tarzı 334 ada 13 parsel numaralı taşınmaz (A-5) ayrık nizamda, Taks:0,40 Hmax:15,50 m/5 kat olacak şekilde Konut Alanı imar plan fonksiyonuna sahiptir.

 Kıymeti               : 750.000,00 TL        KDV Oranı : %1

 Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydı gibidir.

Artırma Bilgileri

(İİK m.114 ve m.126)                                                                   

(*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.

#ilangovtr ILN01820873

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Tema Tasarım | Osgaka.com