Ana Sayfa Gündem 4 Mayıs 2023 404 Görüntüleme

Müdür Kalkan’a veda yemeği

08 Mayıs 2023 günü emekliye ayrılacak olan Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan’a, müdürlük personeli veda yemeği düzenledi.

Yapılan veda organizasyonunda Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan’a günün anısına personeli tarafından hediye takdim edildi.

Yemek organizasyonunda konuşan Kalkan; “Yaklaşık 4 yıldır Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü olarak ekibimle birlikte güzel işlere imza attık, tüm dünyanın başından geçen pandemi sürecini zorluklara rağmen sıkıntısız atlattık, güzel bir çalışma dönemimiz oldu, müdürlükte görev yapan mesai arkadaşlarımın her birinin yaptığı iş benim için kıymetliydi, bu manada tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, sizlerin bundan sonraki iş hayatlarınızda sağlık ve başarılar diliyorum.” sözlerini dile getirdi.

Haber: Semra Gören

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com