Ana Sayfa Gündem 4 Mayıs 2023 412 Görüntüleme

Kırklareli’nde amatör spor kulüplerine dev destek

Kırklareli’nde 103 amatör spor kulübüne 2.025.000 TL nakdi destek sağlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesis Yatırımları ve spor kulüplerine destek programı kapsamında Kırklareli’ndeki amatör spor kulüplerine maddi destek verildi.

Kırklareli Amatör Spor Kulüplerine Gençlik ve Spor Bakanlığından destek artarak devam ediyor… Kırklareli Valisi Birol Ekici, 03 Mayıs 2023 Çarşamba günü Kırklareli, Atatürk Kapalı Spor salonunda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Tesis Yatırımları ve Spor Kulüplerine Destek Programı kapsamında Kırklareli’nin 103 Amatör Spor Kulübüne sağlanan nakdi destek dağıtım törenine katıldı.

Valimiz Sayın Birol Ekici, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun online katılımı ile 81 ilimizde eş zamanlı gerçekleşen Tesis Yatırımları ve Spor Kulüplerine Destek Programının Kırklareli’nde gerçekleşen töreninde yaptığı konuşmasına kentin adının sporla duyurulması için çalıştıklarını belirterek başladı. Konuşmasının devamında Gençlik ve Spor Bakanımız tarafından geçtiğimiz aylarda 130 amatör spor kulübümüze 1.300.000 TL nakdi yardım dağıttıklarını bugün de 103 kulübümüze toplamda 2. 025.000 TL nakdi yardımı teslim edeceklerini ifade ederek, bu yardımlarla kulüplerin başarılarının artmasını amaçladıklarını söyledi.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, sağlanan nakdi desteğin kulüplerimize ve sporcularımıza hayırlı olması temennisinde bulunarak, programa katılan Milletvekilimiz Selahattin Minsolmaz ile birlikte 103 amatör spor kulübümüze sağlanan toplamda 2. 025.000 TL nakdi yardımı düzenlenen tören ile kulüp yetkililerine teslimini gerçekleştirdiler.

Haber: Ezgi Balmumcu

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com