Ana Sayfa Gündem 3 Temmuz 2017 1780 Görüntüleme

31 yaşındaki obez genç tedavi altına alındı

Haber:Hicran SÜNGÜ

Babaeski’de yaşayan 31 yaşındaki Tamer Sağlam, 19 Haziran’da  rahatsızlanarak Babaeski Devlet Hastanesine gitti. Sağlam burada Hastanenin Dahiliye Uzmanı Dr.Serkan GÜVEN tarafından; Obezite-Hipotroidi-Derin Anemi- Mide Bağırsak Kanaması (GİS)- Diyabet-Tıkayıcı Uyku Durması Hastalığı (OSAS) teşhisi ile yoğun bakım ünitesine yatırıldı.

Burada hastaya gerekli medikal tedavi yapıldıktan sonra genel durumunda iyileşme sağlandı. İlgili branşlardan görüşler alındı. 1.70 boyunda ve 196 kilo olan hastanın ileri derecede obez olması nedeniyle kendisine Balon Tedavisi uygulanması gerektiğine karar verildi.
Tamer Sağlam, Babaeski Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ayhan TOSUNOĞLU’nun girişimleriyle Trakya Üniversitesi ile görüşülerek, OBEZ AMBULANSI ile, balon tedavisi yapılması için sevk edildi.

Şimdi  31 yaşında 196 kilo olan Tamer Sağlam’dan güzel haberlerin gelmesi bekleniyor.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

HEM DOKTOR HEM SANATÇI

HEM DOKTOR HEM SANATÇI

Tema Tasarım | Osgaka.com