Ana Sayfa Gündem 19 Temmuz 2017 1343 Görüntüleme

MAHALLE MUHTARLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Haber:Hicran SÜNGÜ

Babaeski Merkez Muhtarlar ı her ay düzenli olarak  farklı bir esnafta toplanarak hem yemek yiyor hem de destek oluyor.

Babaeski’nin Merkez Mahalle Muhtarları her ayın 15’inde maaşlarını alarak yemek sektöründe hizmet veren bir esnafa misafir oluyor. 9 mahallenin muhtarı bu davranışıyla esnafa destek olmayı amaçlarken, bir anlamda da aylık toplantılarını bu şekilde gerçekleştiriyor.

Merkez Mahalle Muhtarları adına konuştuğumuz Hamidiye Mahalle Muhtarı  İbrahim Demir konuyla ilgili olarak; “ Biz merkez mahalle muhtarları olarak esnafımıza bir nebzede yardımcı olabilmek için, hiçbir ayrım gözetmeksizin her ay Babaeski’de farklı bir yerde toplanıyoruz. Özellikle de yeni açılan yerleri tercih ediyoruz ve destek veriyoruz. Amacımız bütün esnafımız ayakta kalabilsin. Dileğimiz bu olayı diğer kurum, iş yerleri, odalar gibi yerlerinde yapması. Tüm esnafımız kazansın. Babaeski kazansın” şeklinde konuştu.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com